Skip to main content

Mana nak cari sistem Web Jualan yang Mudah?

pakej-msm-medium

=====================================================================

Salam Sejahtera Kepada Semua Pembaca Yang Budiman..,

Ramai yang bertanya, mana nak cari sistem yang boleh menguruskan web jualan yang mudah?

Diinternet sekarang pelabagai sistem yang kita boleh jumpa, tetapi tak menepati kehendak kebanyakkan pengguna atau Internet Markerter di Malaysia.

Ada sistem yang bagus, tetapi terlebih canggih, takut pelanggan tak pandai nak beli atau buat tempahan pulak.

Maka, cari punya cari saya terjumpa satu sistem yang MUDAH!

Nama sistem pun kena dengan kehendak kebanyakkan penguna, nak tau apa nama sistem tu? Minisite Mudah.

Saya dah review, test demo, nampaknya inilah sistem Web Jualan yang Mudah, Cepat dan berkesan!

Klik-klik, isi borang je, siap dah Minisite atau Web Jualan kita. Canggih, Mudah, serius wa cakap lu…

Inilah sistem yang dicari-cari selama ni, akhirnya menjadi kenyataan!

Patutlah selama ni tak jumpa, sebab sistem ni baru diterbitkan pada tahun 2012 ni, tak dilancarkan secara rasmi lagi pun… tetapi dah ramai pengguna menggunakan Sistem Minisite Mudah ni.

Untuk maklumat lanjut, sahabat boleh kunjungi web berkenaan disini:

==> MINI SITE MUDAH

Walaupun masih baru, tak sampai setahun jagungpun lagi sistem ni, tapi ramai yang dah guna, dah rasmikan pun web jualan masing-masing.

So far, nampak respon/testimoni pengguna-pengguna, pelanggan semuanya positif. Otai-otai IM di Malaysia pun dah ramai gunakan rupanya, diam-diam je diorang ni..

Buat duit riban-riban, tak pening kepala nak fikir koding2, design minisite, guna Minisite Mudah ni utk mudahkan uruskan web jualan, tempahan dan pengurusan pelanggan mereka.

Tak ramai lagi yang kongsikan rahsia ni, cari kat forum pun tak banyak lagi yang dok promote Minisite Mudah ni.. diorang nak rahsiakan ke benda baik macam ni? Ntah ler…

So saya kongsikan pada sahabat rahsia yang masih lagi rahsia, orang belum kecoh-kecoh lagi lagi pasal minisite mudah ni, sebelum tokey dia naikkan harga, baik korang dapatkan sekarang…

Tunggu apa lagi? klik sini –> MINI SITE MUDAH

Semoga Bermanfaat,

Ikhlas,
Amiruddin Basri.

=====================================================================

3 thoughts to “Mana nak cari sistem Web Jualan yang Mudah?”

  1. I just want to mention I am just new to weblog and really liked you’re web page. Probably I’m planning to bookmark your blog post . You certainly have outstanding article content. Cheers for sharing your blog.

  2. es im xosqi mej miayn Andrei masin em xosel u miayn nran em mexadrel ..isk Armeni masin vohnccih chem asel, vorovhetev iroq chem chanachum u chisht nkateciq The Beautified project xmbic el aynqan texekacvats chem

Leave a Reply